Klaster installatietechniek

Altijd snel geholpen en lekker in de buurt!


Klaster installatietechniek voorheen Bob Otten is uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties. Geheel van deze tijd, dus ook gericht op energiebesparing door warmtepompen, PV-systemen en andere alternatieve vormen van energie. Klaster installatietechniektechniek zorgt voor service en onderhoud van uw installaties en heeft een 24-uursservice storingsdienst.

Nieuwe zeer scherpe onderhoudscontracten

Klaster Installatietechniek heeft een 3-tal zeer scherpe onderhoudscontracten voor u opgesteld.
Elk gastoestel heeft onderhoud nodig om het goed en veilig functioneren van uw gastoestel zoveel mogelijk te waarborgen.

Klaster Installatietechniek werkt met de volgende contracten (tot 70KW):

Contract A: bij dit contract zal Klaster Installatietechniek 1 maal per jaar contact met u opnemen voor het onderhoud van uw toestel. Bij het onderhoud zal de ketel proffesioneel schoongemaakt worden.

Contract B: bij dit contract zal Klaster Installatietechniek 1 maal per jaar contact met u opnemen voor het onderhoud van uw toestel. Bij het onderhoud zal de ketel proffesioneel schoongemaakt worden, en waar nodig zal een rookgasannalyse en gas/luchtverhouding meting gedaan worden. Dit om er voor te zorgen dat uw toestel altijd goed is afgesteld en met het maximale rendement brand. Verder is het uurloon van een eventuele storing aan uw toestel voor onze rekening. 

Contract C: Idem als contract B echter bij een Nefit toestel van maximaal 1 jaar kan er 10 jaar verlengde garantie worden bijgekocht. Op deze manier heeft u 12 jaar garantie op alle zich in de cv ketel bevindende onderdelen!! 

Wat kost een onderhoudscontract?
Contract A: 56,50 per kalenderjaar
Contract B: 86,50 per kalenderjaar
Contract C: 86,50 per jaar en 1 maal € 250,-

Kies voor betaalbare zekerheid! Kies voor Klaster Installatietechniek!!