Bezoek onze winkel

De Witgoedspecialist van Oldemarkt


Als Witgoedspecialist voor onze regio vindt u in onze winkel een overzichtelijk assortiment in wassen, drogen, afwassen, koelen, vriezen, koken, persoonlijke verzorging, huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur, enz. U kunt voor de deur parkeren. Door gezamenlijke inkoop hebben wij in elke prijsklasse de beste producten. Kom eens kijken in onze winkel.  Ook voor inbouwapparatuur in uw keuken kunt u bij ons terecht. Wij komen gratis inmeten en verzorgen het inbouwen van A t/m Z. Doordat wij via onze inkooporganisatie Witgoedspecialist gezamenlijk inkopen bent u gegarandeerd van een scherpe prijs. Voor meer informatie kijk op onze verkoopsite.

Aanbieding

 

Super voorjaarsaanbieding!! Bespaar veel geld met een warmtepompdroger!!

 

De Consumentenbond heeft onlangs een test gehouden onder wasdrogers. De Siemens condensdroger WT 46W561NL met warmtepomp kwam –net als zijn voorganger-  als ‘Beste uit de test’. De droger is superzuinig, eenvoudig in gebruik en zeer geluidsarm. Het apparaat is uitgerust met een ng krachtigere warmtepomp. Deze zorgt voor weer een lager energieverbruik: dit model ligt maar liefst 50% onder de verbruikswaarden die vereist zijn voor energielabel A. En de wasdroger blijft zuinig: De unieke automatische zelfreinigende functie van de condensor garandeert constant lage verbruikswaarden, voor de hele levensduur van de droger

Alleen in de buitenlucht droogt de was nog energiezuiniger. De condensdroger van Siemens is nu eenmaal de zuinigste wasdroger ter wereld. Een voorbeeld: bij 6 droogbeurten per week loopt de besparing op tot meer dan 1.000 euro in tien jaar tijd*. Vergeleken met een traditionele condensdroger met energielabel B verbruikt hij minder dan de helft aan stroom.De droger die zichzelf reinigt

Zoals de naam al zegt, beschikt iedere condensdroger over een condensor, die zoveel mogelijk pluisvrij moet blijven om ervoor te zorgen dat het apparaat zo weinig mogelijk energie verbruikt. Maar waar andere fabrikanten inzetten op een combinatie van meerdere pluisfilters, die met de hand moeten worden gereinigd, betreedt Siemens op dit gebied nieuwe wegen. Als comfortabel alternatief heeft Siemens een zelfreinigende condensor ontwikkeld. In de loop van elke droogbeurt spoelt die zichzelf schoon met het water dat bij het drogen vrijkomt. En dat meteen meerdere keren èn intensief. Met als resultaat duidelijk minder onderhoudsgedoe voor de gebruiker en toch een pluisvrije condensor, die voortdurend op zijn efficiëntst is.
 

Laag verbruik, hoge prestaties

Zo sober als de Label A droger omgaat met energie, zo zorgvuldig gaat hij om met het wasgoed. Het softDry-trommelsysteem van de Siemens droger reduceert de mechanische belasting die op de was inwerkt en voorkomt bovendien temperatuurschommelingen. Met de speciale ’Outdoor’-functie staat nog meer behoedzaamheid op het programma. Daarmee krijgt hoogwaardig outdoor-textiel een extra voorzichtige behandeling. De constant lage temperaturen zorgen ervoor dat de kwetsbare gelijmde naden van windjacks, wandelbroeken en overige functionele kledingstukken niet aan overmatige hitte worden blootgesteld. Maar ook wanneer het snel moet gaan, laat deze droogautomaat topprestaties zien: dankzij een optimaal temperatuurverloop en een aangepaste afkoelfase in het droogprogramma superKort40 is de was in nog geen drie kwartier droog. Geen twijfel mogelijk: de nieuwe mijlpaal voor milieuvriendelijk gemak is de nieuwe Label A droger van Siemens!Vraag naar de spectaculair lage prijs bij Klaster Installatietechniek!